Επιτυχίες-ρεκόρ

Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE (ΠΕΙΡΑΙΑΣ): ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
"Μετά από ένα πολυετές ταξίδι στο χώρο, ως καθηγητής αγγλικών, επέλεξα τη σιγουριά του «λιμανιού» του Ομίλου Γράψα, με ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο στον Πειραιά...
...Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος, καθηγητής, φίλος. Γι' αυτό, ανεπιφύλακτα, 'ΓΡΑΨΑ'!"
2018: Ο κ. Θεοδωρακάκης προχωρεί στην ίδρυση και 2ου ΓΡΑΨΑ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ


Τα «ΓΡΑΨΑ» δεν είναι κοινά Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Είναι μεγάλες εκπαιδευτικές μονάδες με 100δες σπουδαστές το καθένα. Είναι το Νο 1 στις περιοχές που δραστηριοποιούνται και παράγουν κερδοφορία και ταχύτατη απόσβεση. Από τα πιο επιτυχημένα franchise.

Ηγέτες και πρωτοπόροι στην εκπαίδευση νέων ενηλίκων! Από το 1984!

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία:

Ηγέτες και πρωτοπόροι στην εκπαίδευση νέων ενηλίκων! Από το 1984!


Μπέτυ Μαγιοπούλου,
FRANCHISEE ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
"Το franchise ΓΡΑΨΑ σημαίνει know-how, άριστη συνεργασία, κερδοφορία, ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee. Έχουμε σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα και πρόγραμμα, άριστα ακαδημαϊκά στελέχη, up-to-date μεθόδους και χιλιάδες επιτυχόντες κάθε χρόνο!"
ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΨΗΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
"Το 2015 σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έκανα το σωστό επιχειρηματικό βήμα με το franchise ΓΡΑΨΑ. Η διαρκής υποστήριξη, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός του Ομίλου είναι τα συστατικά που χαρακτηρίζουν την επιτυχία ΓΡΑΨΑ."
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ

Μοναδικές Ακαδημαϊκές συνεργασίες ΓΡΑΨΑ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ από το 1984, δίδαξε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, σε 120.000 ενήλικες. ΓΡΑΨΑ! Νο 1, στους ενήλικες!

 • Με καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένους στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» από εσωτερικούς εκπαιδευτές αλλά και από διεθνείς φορείς όπως το OUDCE-University of Oxford Department for Continuing Education.
 • Με προηγμένα τεχνολογικά μαθήματα όπως πλατφόρμα GRAPSA VIRTUAL CLASSROOM ®
 • Με μαθήματα διαφορετικά: βιωματικά και «εμπλουτισμένα».
 • Βραβευμένοι από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition και από το Γαλλικό Ινστιτούτο/Γαλλική Πρεσβεία με Μνημόνιο Συνεργασίας.
 • Με εκδόσεις πολύτιμων συγγραμμάτων.
 • Με κορυφαίες, διεθνείς, ακαδημαϊκές συνεργασίες που διασφαλίζουν ότι οι σπουδαστές ΓΡΑΨΑ λαμβάνουν την υψηλότερη πανελλαδικά ποιότητα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 

Antonia ClareΔιαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) με θέμα "How to Teach Adults” από τη διακεκριμένη συγγραφέα Antonia Clare. Η κα. Clare έχει βραβευθεί για το συγγραφικό της έργο, από τον Prince Philip, Duke of Edinburgh, σύζυγο της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Δείτε επίσης «ζωντανά», την κ. Antonia Clare να δίνει χρήσιμες συμβουλές speaking, αποκλειστικά για τους σπουδαστές ΓΡΑΨΑ.
Richard CarrΣεμινάρια Μεθοδολογίας υψηλού επιπέδου για καθηγητές ξένων γλωσσών μόνο στα ΓΡΑΨΑ! Κεντρικός εισηγητής ο κ. Richard Carr, accredited trainer από το University of Oxford - Department for Continuing Education. Αντίστοιχα σεμινάρια απολαμβάνουν οι καθηγητές μόνο στα ΓΡΑΨΑ!
Aurelie Buatois Σεμινάριο στα Γαλλικά με θέμα "Comment favoriser les interactions en classe de FLE” μόνο στα ΓΡΑΨΑ! Εισηγήτρια η εξειδικευμένη Γλωσσολόγος - Εκπαιδεύτρια Καθηγητών κα. Aurelie Buatois.
Mauro PichiassiΔιαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα "Se ascoltando”! Εισηγητής ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός του "Πανεπιστημίου για ξένους” της Perugia, συγγραφέας και γλωσσολόγος κ. Mauro Pichiassi.ΓΡΑΨΑ = Καθηγητές - Ελίτ!
 • Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ PROFICIENCY
  quotes
  Από την 1η μέρα στα ΓΡΑΨΑ, ήξερα ότι εδώ κάνουμε τη διαφορά! Είμαστε οι ειδικοί στα Proficiency χάρη στη μοναδική μεθοδολογία μας! Απτή απόδειξη της υπεροχής μας αποτελούν οι απόλυτες επιτυχίες μας στα Πτυχία υψηλού επιπέδου!
  Σταύρου Αλεξία, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΓΡΑΨΑ=100% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
  quotes
  Εκεί που άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς απαντάμε με το σχεδόν 100% επιτυχιών των σπουδαστών μας στα Πτυχία. Εμπιστεύσου την υψηλή ποιότητα των καθηγητών μας και το μοναδικό σύστημα ΓΡΑΨΑ, και μπες κι εσύ στο… ποσοστό της επιτυχίας! 
  Χαρά Παπαδάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Τάνια Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΠΑΘΟΣ & ΜΕΡΑΚΙ
  quotes
  Με πάθος και μεράκι, εδώ στα ΓΡΑΨΑ, παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα ταξίδι γνώσης της Ιταλικής Γλώσσας, μια υπέροχη εμπειρία! Στα ΓΡΑΨΑ θα ανακαλύψετε την πιο όμορφη όψη της εκπαίδευσης!
  Ιωάννα Λαζαρίδου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
  ΕΔΩ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
  quotes
  Ένας καθηγητής εκτός από την αγάπη του και τις γνώσεις του χρειάζεται ένα άψογο  εργασιακό περιβάλλον με συνεργάτες που τον στηρίζουν! Αυτό βρήκα στα ΓΡΑΨΑ! Γι’ αυτό και όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται!
  Νόρα Γαϊτάνου, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
  Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!
  quotes
  Η καλή φήμη είναι κάτι που κερδίζεται! Τα ΓΡΑΨΑ, χάρη στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, του know how και των κορυφαίων καθηγητών, δίκαια βρίσκονται τόσα χρόνια στην κορυφή! Κι εγώ είμαι χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα! 
  Angela Frazzitta, Καθηγήτρια Ιταλικών
 • Ειδικοί και στο Proficiency
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Είμαστε οι ειδικοί και στο Proficiency! Στα Γράψα, σ’ ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, και οι πλέον απαιτητικοί σπουδαστές αισθάνονται ότι τους καταλαβαίνουμε και καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες τους!
  Γιώργος Καραναστάσης, Καθηγητής Αγγλικών
 • Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
  quotes
  Για μένα τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι απλά επιλογή, είναι μονόδρομος! Εδώ κάνουμε τη διαφορά καθώς είμαστε ειδικοί στα Αγγλικά για ενήλικες και έχουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%! Πώς, λοιπόν, να μη μας εμπιστευτείς;
  Πετρούλα Τσώλη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
  Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις σοβαρή οργάνωση και υπεύθυνο διδακτικό προσωπικό! Με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και 100% επιτυχίες στις εξετάσεις αγγλικών Πτυχίων, ο  Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρότυπο!
  Μαριλίζα Κολοκούρη, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  quotes
  Με το μοναδικό μας σύστημα και τις πρωτοποριακές τεχνικές μας, όλοι οι σπουδαστές στα Γράψα είναι κατενθουσιασμένοι!
  Γιάννης Μάνος, Καθηγητής Αγγλικών
 • Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
  ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ έχω τη χαρά της άριστης συνεργασίας και του επαγγελματισμού. Καθηγητές και σπουδαστές έρχονται με πραγματικό ενθουσιασμό για ένα μάθημα διαδραστικό, φιλικό και ευχάριστο!
  Ιωάννα Φλώρου, Καθηγήτρια Αγγλικών
 • Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
  quotes
  Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, περιβάλλον συνεργασίας και ενθουσιασμένους σπουδαστές για τις μεθόδους μας!
  Σοφία Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών
 • Κάτια Ζαγορίτου. Καθηγήτρια Γαλλικών
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  quotes
  ΓΡΑΨΑ= πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον για τους διδάσκοντες και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών με νέες τεχνολογίες και έμφαση στην επικοινωνία! Μάθημα ευχάριστο και δημιουργικό!
  Κάτια Ζαγορίτου, Καθηγήτρια Γαλλικών
« »
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »