ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ 22 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Γιατί franchise ξένων γλωσσών και όχι κάτι άλλο?

Αγγελική Σπηλιοπούλου - Υπεύθυνη Δικτύου
2/12/2022
Το franchise ξένων γλωσσών ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο franchise για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα, υπάρχουν λόγοι οικονομικοί: το franchise ξένων γλωσσών απαιτεί μικρό αρχικό κεφάλαιο και λειτουργικές υποχρεώσεις καθώς χρειάζεται λίγο προσωπικό και σχετικά φθηνό ενοίκιο αφού οι εκπαιδευτικές μονάδες στεγάζονται κυρίως  σε όροφο και όχι σε ισόγειο που είναι πιο ακριβό.

Το franchise εκπαίδευσης προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στον franchisee, ειδικά στον νέο, γιατί του δίνει τη δυνατότητα οικονομικού προγραμματισμού από την αρχή της χρονιάς αφού γνωρίζει από αρκετά νωρίς με πόσους σπουδαστές θα λειτουργήσει και άρα τα minimum δίδακτρα που θα εισπράξει στη διάρκεια της χρονιάς. 
Το franchise εκπαίδευσης δεν απαιτεί προπληρωμές εμπορευμάτων όπως άλλες επιχειρήσεις και απούλητα stock επειδή άλλαξε η μόδα ή αλλοιώθηκαν τα τρόφιμα, είναι κερδοφόρο από τον πρώτο μήνα και έχει μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Το franchise ξένων γλωσσών είναι ένα ασφαλής κλάδος για να επενδύσει κάποιος γιατί οι ξένες γλώσσες...πουλάνε! Όσα χρόνια και αν περάσουν, οι άνθρωποι θα μαθαίνουν ξένες γλώσσες για λόγους πρακτικούς αλλά και προσωπικούς. Η γλωσσομάθεια είναι κλειδί για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας αλλά και για επαγγελματική επιτυχία και ανέλιξη. Όποιος γνωρίζει ξένες γλώσσες έχει περισσότερες ευκαιρίες για εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, διασφαλίζει την εργασία του και διεκδικεί νέες θέσεις εργασίας. 

Το franchise ξένων γλωσσών θα βρίσκεται πάντα ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου γιατί συνδέεται άρρηκτα με την ανάγκη όλων μας να μάθουμε ξένες γλώσσες. Δεν είναι τυχαίο πως η διδασκαλία αγγλικών είναι υποχρεωτική σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στην Ελλάδα! Και επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι στην ανώτατη εκπαίδευση η γνώση ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη μιας και οποιαδήποτε ειδίκευση, μεταπτυχιακό ή εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, ακόμα και συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών πρέπει να συνοδεύεται από την πολύ καλή γνώση αγγλικών. 

Το franchise ξένων γλωσσών προσδίδει κύρος και υψηλό κοινωνικό status στον franchisee του. Επίσης, σε αντίθεση με άλλα franchise, υγειονομικού κυρίως ενδιαφέροντος, που  απαιτούν πολύωρη καθημερινή λειτουργία, το franchise ξένων γλωσσών περιλαμβάνει λογικά ωράρια απασχόλησης και μεγάλα διαστήματα διακοπών (διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού).

Ειδικά το franchise ξένων γλωσσών ΓΡΑΨΑ, δίνει εμπιστοσύνη και εξασφάλιση στον franchisee του και για τρεις ακόμα λόγους:

  • Παρέχει ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΗΣ που οδηγούν σε μεγαλύτερο κέρδος για τον franchisee. Επιπλέον, η ένταξη σε δίκτυο όπου κάθε εκπαιδευτήριο έχει 300 σπουδαστές προσφέρει υψηλή κερδοφορία!
  • Ένταξη σε ένα δίκτυο που περιλαμβάνει υποδειγματικό ακαδημαϊκό επιτελείο με καθηγητές – ελίτ που συνεχώς εκπαιδεύονται και αξιολογούνται ώστε να κρατούν υψηλά τα standards της εκπαίδευσης που παρέχουμε στους σπουδαστές μας γιατί η υπεροχή μας είναι γνωστή στην αγορά και αδιαπραγμάτευτη!
  • Ένταξη σε ένα δίκτυο που όλα είναι οργανωμένα με υψηλής ποιότητας εγχειρίδια και manuals για όλους τους τομείς εργασίας (γραμματείς, καθηγητές, marketing, αρχιτεκτονική μελέτη) που απαιτούνται για να λειτουργήσει άψογα και με κερδοφορία ένα εκπαιδευτικό κέντρο.