ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Best Woman Franchisor 2024

31/1/2024

Βράβευση Franchise Awards 2024

H πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου ΓΡΑΨΑ βραβεύθηκε στα AWARDS 2024 του περιοδικού franchise business για ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise στην ξενόγλωσση εκπαίδευση για ενήλικες.

Παρακαλούμε ενεργοποιείστε τα cookies για να δείτε το βίντεο.

Αφιέρωμα του περιοδικού Franchise Business


Στο τεύχος Φεβρουαρίου 2024 το περιοδικό Franchise Business φιλοξενεί συνέντευξη της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου κας Άννας Παπαδάκη, πρόσφατα βραβευθείσας ως Best Woman Franchisor 2024.

Συζητάμε με την κα Άννα Παπαδάκη, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ, στο πλαίσιο της βράβευσής της ως BEST WOMAN FRANCHISOR, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024, μας αναλύει τον κλάδο και μας παρουσιάζει τα πλάνα ανάπτυξης του Ομίλου.

Πώς αξιολογείτε την δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείσθε;

Εμείς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ πιστεύουμε ότι η τεχνολογία και η αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Γι’ αυτό, η ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι σταθερή και μακρόπνοη στην περίπτωση που ένας διορατικός επενδυτής την επιλέξει για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, παρ’ όλες τις σημερινές γενικότερες γεωπολιτικές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή μας και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, αναδεικνύεται σε ένα σίγουρο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Πώς διαφοροποιείσθε από τον ανταγωνισμό και ποιά είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτετε;

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΓΡΑΨΑ - Νο 1 στις ξένες γλώσσες για ενήλικες και παιδιά, κλείνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας με επιβεβαιωμένο το κεντρικό του concept, Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες.
  • 40 χρόνια επιβεβαίωσης της υπεροχής του στην άριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας.
  • Το «σύστημα ΓΡΑΨΑ» άλλαξε τον μέχρι τώρα τρόπο της διδασκαλίας τους και δημιούργησε το «know how» αφομοίωσης των ξένων γλωσσών από ενήλικες.
  • Το franchise ΓΡΑΨΑ αναπτύσσεται σε ευρύτατες περιοχές δικαιόχρησης, με μεγάλα εκπαιδευτήρια για γρήγορη κερδοφορία.
  • Το νέο σχετικά πλεονέκτημα του ομίλου ΓΡΑΨΑ είναι η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος on line εκπαίδευσης για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε το franchise για την ανάπτυξή σας;

Το franchise για τον όμιλο ΓΡΑΨΑ αποτελεί την προστιθέμενη αξία στην καινοτομία «του συστήματος ΓΡΑΨΑ» στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών για ενήλικες και παιδιά. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας μηδένισε τις αποστάσεις και δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρει την καινοτομία ΓΡΑΨΑ με τη μέθοδο του franchise και να διασφαλίσει την ταχύρρυθμη εκπαίδευση ΕΝΗΛΙΚΩΝ με ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ προδιαγραφές. Η λειτουργία έως τώρα των 22 εκπαιδευτηρίων σε όλη την Αττική και την Πάτρα επιβεβαιώνει την επιμονή του ομίλου στην ανάπτυξη του μέσω του franchise.

Ποιά θεωρείτε τα τρία πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα του franchise για τους franchisees;

Κατά τη γνώμη μας τα τρία βασικά πλεονεκτήματα του franchise για τους franchisees είναι:
  • Το καταξιωμένο brand name και η εμπειρία των 40 χρόνων λειτουργίας του ομίλου ΓΡΑΨΑ είναι η εγγύηση για το πιο πετυχημένο franchise στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.
  • Το πετυχημένο franchise ΓΡΑΨΑ σημαίνει μικρό ρίσκο – μεγάλο κέρδος γιατί οι περιοχές δικαιόχρησης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
  • Το σύστημα ΓΡΑΨΑ αποτελεί τη μεγάλη του καινοτομία με καθηγητές - ελίτ, με συνεχώς εξελισσόμενα προγράμματα σπουδών και σύγχρονες υποδομές.

Ποιά είναι η στρατηγική και τα πλάνα ανάπτυξής σας για το 2024;

Για το 2024 o Όμιλος ΓΡΑΨΑ φέρνει το franchise στο κέντρο της ανάπτυξής του, με δημιουργία νέων, σύγχρονων εκπαιδευτηρίων σε μεγάλες περιοχές της Αττικής και σε άλλες μεγάλες πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας.

Tέλος, τι έχετε να δηλώσετε αναφορικά με την διάκρισή σας στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024, αναφορικά με τις επιδόσεις της εταιρείας σας το 2023;

Η διάκριση ως BEST WOMAN FRANCHISOR είναι για εμένα μία επιβράβευση των προσπαθειών μου μετά από μία δύσκολη προσωπική περίοδο, αλλά και μία μεγάλη ευθύνη και πρόκληση απέναντι στο όνομα, στην ιστορία και στο κύρος του εκπαιδευτικού ομίλου ΓΡΑΨΑ. Χαρά και ευθύνη μαζί, ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά και μια τιμητική αναγνώριση της γυναικείας προσωπικότητας στο επιχειρείν της χώρας μας.

Δείτε το πλήρες αφιέρωμα