15 Φεβρουαρίου 2021

ΓΡΑΨΑ - πάντοτε 1οι!

 
 

Του Κωνσταντίνου Κοντοπόδη

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου ΓΡΑΨΑ

Εμείς, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, ακόμα και στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η ανθρωπότητα, που σύντομα ευχόμαστε να τελειώσουν, παραμένουμε σταθερά 1οι στις επιλογές του κόσμου όσον αφορά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, κάτι που φαίνεται τόσο από την σταθερά αθρόα προσέλευση σπουδαστών σέ όλο το δίκτυο franchise ΓΡΑΨΑ, καθώς και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας στις εξετάσεις πτυχίων που μας κατατάσσουν κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις επιτυχίας

Αν και η πανδημία του Covid19, διατάραξε τη λειτουργία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, εισάγοντας ένα νέο καθεστώς εκπαίδευσης παγκοσμίως, εμείς στα ΓΡΑΨΑ συνεχίζουμε να λειτουργούμε αδιατάρακτοι, σε ένα «δικό μας κόσμο», ροζ κόσμο, ωραίο κόσμο, αυτόν της εκμάθησης των ξένων γλωσσών. Ξεκάθαρα, αυτό δε συνέβη ως δια μαγείας εν μια νυκτί. Οφείλεται στην ήδη υπάρχουσα τεχνογνωσία μας στα διαδικτυακά μαθήματα και ευτυχώς η προνοητική αυτή μας κίνηση δεν μας έφερε προ εκπλήξεως ούτε μας δημιούργησε εμπόδια με την δυσάρεστη έλευση του κορονοϊού στις ζωές μας.

Το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό καιρό πριν είχε αρχίσει τα μαθήματα μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα η τωρινή κατάσταση να το βρει έτοιμο να προσφέρει απρόσκοπτα τις γνώσεις του στους σπουδαστές μας και να τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς τόσο ως προς το αποτέλεσμα της διδασκαλίας όσο και για το γεγονός ότι μας δείχνουν εμπιστοσύνη δίνοντας χρόνο, χρήματα και εμπιστοσύνη σε μας για την εκπαίδευση τους.

Έχοντας ο ίδιος δημιουργήσει 3 πλέον χώρους εκμάθησης ξένων γλωσσών στα Νο1 φροντιστήρια ξένων γλωσσών  για Ενήλικες στην Ελλάδα, αισθάνομαι δικαιωμένος από το αποτέλεσμα αλλά και υπερήφανος για την απόφαση μου να επιλέξω ΓΡΑΨΑ! Τα εκπαιδευτήρια της Κυψέλης, του Γαλατσίου και αυτό στο Κεντρικότερο σημείο της Αθήνας συνιστούν κανόνα στην εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Ισπανικών και έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι στα ΓΡΑΨΑ δεν υπάρχει κρίση! Τηρώντας, όπως οφείλουμε, όλα τα υγειονομικά μέτρα συνεχίζουμε να εκπέμπουμε διαδικτυακά μαθήματα με τεράστια επιτυχία αφού όλοι οι σπουδαστές μας ανταποκρίνονται με ευχαρίστηση σε αυτά. Αξίζει να αναφέρω, επίσης, το ότι οι συνεχείς προσθήκες νέων σπουδαστών στα τμήματά μας καθώς και η δημιουργία νέων groups έχει εντυπωσιάσει και εμάς τους ίδιους!

Στόχος και "θέλω" μας να παραμείνουμε πάντα πρωτοπόροι και να προσφέρουμε στους σπουδαστές και συνεργάτες μας τις καλύτερες προδιαγραφές και τις υψηλότερου επιπέδου σπουδές, ώστε να παραμείνουμε σταθερά πρώτοι στις προτιμήσεις τους.

Με την ελπίδα ότι πολύ σύντομα, θα ξανασυναντηθούμε από κοντά σε κάποιον απ' τους λειτουργικούς και αναβαθμισμένους χώρους των εκπαιδευτηρίων μας, ευχόμαστε σε όλους τους σπουδαστές και συνεργάτες μας μια καλή και εκπαιδευτικά δημιουργική χρονιά και να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς!

Κοντοπόδης Κωνσταντίνος,

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου ΓΡΑΨΑ


Μόνο το Franchise “ΓΡΑΨΑ” παρέχει εγγύηση επιτυχίας:
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »