16 Ιανουαρίου 2014
Γιατί πήρα το FRANCHISE-2014 για το Π. ΦΑΛΗΡΟ

Η κ. Μπέττυ Μαγιοπούλου, νέα franchisee «ΓΡΑΨΑ»-2014 για το Π. Φάληρο, μιλάει για τα σχέδιά της στον κ. Γιώργο Σπύρου, Σύμβουλο Ανάπτυξης του Ομίλου ΓΡΑΨΑ.


 
Ερ: Κυρία Μαγιοπούλου, μαθαίνω ότι πήρατε το franchise ΓΡΑΨΑ για να ανοίξετε ένα κέντρο ΓΡΑΨΑ στο Π. Φάληρο, το 2014. Τι σας ώθησε σ΄ αυτή σας την απόφαση;
 
Απ: Μια πλειάδα από παράγοντες, κ. Σπύρου, και ταυτόχρονα η προσωπική μου εμπειρία ως καθηγήτρια σε own αλλά και σε franchise εκπαιδευτήρια, καινούργια και παλαιότερα. Τα 3 χρόνια που εργάζομαι στον Όμιλο Γράψα με έπεισαν πλήρως για την υπεροχή των υπηρεσιών που παρέχουμε στους σπουδαστές και του συστήματος διδασκαλίας μας. Με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός αλλά κυρίως το πραγματικό ενδιαφέρον του Ομίλου για την επιτυχία και την πρόοδο των σπουδαστών, πράγματα που δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού.
 
Βλέπω καθημερινά τους franchisees ΓΡΑΨΑ που είναι ικανοποιημένοι από την ανοδική πορεία των εγγραφών τους και μου σύστησαν κι εμένα να κάνω το βήμα. Βλέπω, επίσης, σπουδαστές που εγγράφονται μαζικά στα ΓΡΑΨΑ και όντας ευχαριστημένοι, φέρνουν και φίλους τους. Όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται, τελικά!

Έχοντας εμπειρία και από άλλους επαγγελματικούς χώρους και γνωρίζοντας το franchise, εκτίμησα ιδιαίτερα το Business Plan που μου δόθηκε από τον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και τη λεπτομερή και έντιμη απάντηση σε κάθε ερώτησή μου.
 
Είμαι, λοιπόν, απόλυτα αισιόδοξη και σίγουρη για το εγχείρημά μου. Ένα νέο, μεγάλο ΓΡΑΨΑ θα υπάρχει σε λίγο καιρό και στο Π. Φάληρο.
 


Ερ: Δεν σας φοβίζει η κρίση, όμως, κ. Μαγιοπούλου;
 
Απ: Δεν βλέπω κρίση στα ΓΡΑΨΑ κ. Σπύρου. Τα ΓΡΑΨΑ είναι σε άνοδο σπουδαστών και το δίκτυο διευρύνθηκε κατά 55% στη διετία ’12-’13.
Πιστεύω στο "προϊοντικό μας πακέτο" και στην υποστήριξη που βλέπω να παρέχει ο Όμιλος στους νέους επιχειρηματίες καθώς και στην σοβαρότητα που διακρίνει η κάθε νέα του κίνηση. Το σκέπτομαι ήδη αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι θα έπρεπε να κάνω το βήμα αυτό νωρίτερα!


Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία στο Π. Φάληρο!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Μόνο το Franchise “ΓΡΑΨΑ” παρέχει εγγύηση επιτυχίας:
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »