7 Φεβρουαρίου 2014
Ένα πραγματικό success story

 

Σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα


 
Για σειρά ετών στην Ελλάδα που αρνείται την επιχειρηματικότητα, υπήρξαν διαφόρων τύπων success stories. Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας δηλαδή που από πίσω έκρυβαν μόχθο, αγώνα και κόπο. Η κρίση φυσικά κοντά στα άλλα, άλλαξε κι αυτό. Εταιρείες που δεν επένδυσαν πραγματικά στην πρόοδο, σχήματα που έμειναν στο λούστρο της επικοινωνίας δίχως να εμβαθύνουν σε υποδομές, πρόσωπα που επέλεξαν τις κάθε είδους ευκολίες, κατέρρευσαν και μαζί με αυτούς κατέρρευσε και ο μύθος μιας Ελλάδας που δεν υπήρχε.

Στον αντίποδα όμως των παραπάνω, υπήρξε και μια άλλη Ελλάδα. Η χώρα της πραγματικής - αλλά δυστυχώς μειοψηφικής - παραγωγής και της καινοτομίας. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που δίχως φανφάρες και πυροτεχνήματα, δουλεύουν σκληρά μέσα στη κρίση για να πετύχουν το δικό τους «θαύμα», την ανάπτυξη.

Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να σχολιάσω θετικά την προσπάθεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια, πρόσθεσε 10 νέα εκπαιδευτήρια με νέους συνεργάτες Franchisees στην ομάδα των συνεργατών του, σε ένα τομέα που η κρίση τον αναδεικνύει ως απαραίτητο. Κι αναφέρομαι στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων. Έναν τομέα απαραίτητο και κρίσιμο, καθώς η απόκτηση γνώσης στην Ελλάδα της κρίσης, σημαίνει ταυτόχρονα και απόκτηση δεξιοτήτων χρήσιμων για την εύρεση εργασίας. Κανένας δεν πρέπει να ξεχνά πως η Ελλάδα ανήκει στο επονομαζόμενο "παγκόσμιο χωριό" με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 
Όταν κατακάτσει λοιπόν ο κουρνιαχτός της κρίσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ θα ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, με μια δυναμική που αντλεί από το παρόν το οποίο και δικαιώνει τις προσπάθειες του. Για το λόγο αυτό στους ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρείας αξίζουν συγχαρητήρια.
 

 
Ο κ. Δ. Μαρκόπουλος είναι συνεργάτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», του οικονομικού ιστότοπου newmoney.gr και άλλων εφημερίδων και site.

Μόνο το Franchise “ΓΡΑΨΑ” παρέχει εγγύηση επιτυχίας:
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »