6 Φεβρουαρίου 2014
Γιατί άνοιξα ΓΡΑΨΑ στο Χαλάνδρι

 

Της Ειρήνης Γερογιάννη

Franchisee Χαλανδρίου

 
Με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα έχουμε ιστορία: το 2004, έχοντας μόλις επιστρέψει από τη Μ. Βρετανία ̶ όπου σπούδασα κι εργάστηκα επί σειρά ετών ̶ προσλαμβάνομαι στα Γράψα ως καθηγήτρια Αγγλικών. Σύντομα διακρίνω πως ο τρόπος λειτουργίας του Ομίλου, τόσο σε ακαδημαϊκό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο, ελάχιστα μοιάζουν με οποιαδήποτε άλλη επαφή μου με τα πράγματα στην Ελλάδα. Η οργάνωση, ο συνεχής έλεγχος και η διασφάλιση ποιότητας μου θυμίζουν την εμπειρία μου στο εξωτερικό, ενώ το άριστο περιβάλλον εργασίας κάνει τη μετάβασή μου ομαλότερη.
 
 
Παρά τη διακοπή της συνεργασίας μας λίγο καιρό μετά, για να ακολουθήσω ανώτατες σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μένω με άριστες εντυπώσεις. Κι ενώ εργάζομαι στο Πανεπιστήμιο ως επιστημονική συνεργάτις, με ερευνητικά και διδακτικά καθήκοντα, η σκέψη της συνεργασίας μου με τα Γράψα, ως franchisee πια, με ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια του διδακτορικού μου.
 
Με την επιστροφή μου στην Αθήνα, ο σύζυγός μου, Διευθυντής Ποιότητας σε μεγάλη εταιρεία, κι εγώ εξετάζουμε τα δεδομένα, ζυγίζουμε τις καταστάσεις και αποφασίζουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Για εμάς, δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσουμε εναλλακτικές. Η ιδέα της συνεργασίας μας με το franchise ξένων γλωσσών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γράψα είχε ωριμάσει με τα χρόνια. Καθώς η Αττική γέμιζε με νέα εκπαιδευτήρια, θέλαμε εμείς να είμαστε οι επόμενοι! Μετά από ουσιαστική εκπαίδευση που με προετοίμασε για το πέρασμα από την «έδρα» στο «διευθυντικό γραφείο», ήμουν πια έτοιμη για τη νέα χρονιά.
 
Το εκπαιδευτήριο Χαλανδρίου άνοιξε τις πόρτες του το 2013 για να προσφέρει και στο Χαλάνδρι, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες. Παρά την όποια αγωνία επιφέρει κάθε επιχειρηματική κίνηση στην Ελλάδα της κρίσης, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Ακόμα και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας ξεπεράστηκαν, με το εκπαιδευτήριο Χαλανδρίου να θυμίζει μελίσσι από τον πρώτο κιόλας μήνα της λειτουργίας του.
 
Πράγματι, η συνεχής υποστήριξη από τους ανθρώπους του Ομίλου εξασφαλίζει την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον καθένα από τους εκατοντάδες σπουδαστές μας. Και καθώς οι ημερομηνίες των εξετάσεων πλησιάζουν, ανυπομονούμε να δούμε την ικανοποίηση της σωστής επιλογής να μεταμορφώνεται στη βεβαιότητα της επιτυχίας. Εγώ, ως franchisee και Διευθύντρια του εκπαιδευτηρίου Χαλανδρίου, την αισθάνομαι ήδη.
 

Μόνο το Franchise “ΓΡΑΨΑ” παρέχει εγγύηση επιτυχίας:
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »