17 Δεκεμβρίου 2013
Γιατί άνοιξα, φέτος, και δεύτερο ΓΡΑΨΑ στο Γαλάτσι

 

Του Κωνσταντίνου Κοντοπόδη

Franchisee Κυψέλης και Γαλατσίου

 
Με την είσοδο μου στο κόσμο του Ομίλου Γράψα ως Franchisee Κυψέλης, 3 χρόνια πριν, ως στόχο μου έθεσα τη διδασκαλία των 5 ευρωπαϊκών γλωσσών που παρέχουμε, σε όσο το δυνατόν περισσοτέρους ανθρώπους. Η αγάπη μου για την εκπαίδευση με ώθησε να μπω στο «επιχειρείν» από πολύ μικρή ηλικία θέλοντας να προσφέρω τις γνώσεις που έχω λάβει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ασχέτως κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης.
 
 
Γι΄ αυτό άλλωστε δραστηριοποιήθηκα στην Κυψέλη και όχι σε κάποια πιο αναβαθμισμένη περιοχή των Αθηνών. Το δικαίωμα στη γνώση είναι αναφαίρετο για όλους, πόσο μάλλον στις εποχές που διανύουμε, κατά τις οποίες όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι στρέφονται για δουλειά ή σπουδές στο εξωτερικό.
 

Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, βρίσκεις μοναδικά πλεονεκτήματα ως υποψήφιος franchisee:

  • την Εγγύηση Επιτυχίας GRAPSA-100, όταν κανένα franchise δεν δίνει Εγγύηση
  • τις επιχειρηματικές «υποτροφίες» για ταλαντούχους υποψηφίους franchisee, έως 30 ετών
Έχοντας, λοιπόν, εργασθεί στα ΓΡΑΨΑ και έχοντας δει, εκ των έσω, την άψογη λειτουργία του Ομίλου, με ποιότητα και αριθμούς σπουδαστών μακράν οποιουδήποτε «ανταγωνιστή», αποφάσισα να γίνω franchisee ΓΡΑΨΑ.
 
 
Μετά από 3 χρόνια διαρκούς ανοδικής πορείας και συνεχών επιτυχιών στο εκπαιδευτήριο της Κυψέλης, αποφάσισα να επεκταθώ, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στη δημιουργία ενός νέου ΓΡΑΨΑ στο Γαλάτσι για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά σε ενήλικες. Στο Γαλάτσι δεν είχαμε εκπαιδευτήριο αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη βρίθει ανθρώπων με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, κάτι το οποίο γνωρίζω καθώς αρκετοί σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου της Κυψέλης προέρχονταν από την περιοχή του Γαλατσίου.
 
Οι νέες μας εγκαταστάσεις, στη συμβολή Γαλατσίου και Βεϊκου, δύο εκ των κεντρικότερων δρόμων του Γαλατσίου, αποτελούν ένα νέο χώρο μάθησης υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, αφιερωμένο στην άψογη εκπαίδευση του κοινού μας: των νέων ενηλίκων. Η φήμη ΓΡΑΨΑ λειτούργησε. Είχαμε αθρόα προσέλευση 100δων υποψηφίων σπουδαστών ήδη από την 1η μέρα που ανοίξαμε.
 
Επόμενος στόχος μας τώρα είναι οι μεγάλες επιτυχίες στις εξετάσεις Πτυχίων που έρχονται. Γιατί ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι γνωστός και για τους πολλούς επιτυχόντες του. 1200 μέσα στο 2013!
 
Η ως τώρα ορθή λειτουργία όλων των τμημάτων μας, καθώς και η διαρκώς αυξανόμενη εισροή νέων μαθητών - η οποία μας οδήγησε ήδη στη δημιουργία περισσοτέρων τμημάτων απ όσων εξ αρχής υπολογίζαμε - νομίζουμε πως θα μας οδηγήσει στην επιτυχία όλων των σπουδαστών μας στις επερχόμενες εξετάσεις καθώς και στη συντήρηση του νέου μας εκπαιδευτηρίου και την κατάταξη του στις πρώτες βαθμίδες του ομίλου Γράψα.

Μόνο το Franchise “ΓΡΑΨΑ” παρέχει εγγύηση επιτυχίας:
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »