4 Φεβρουαρίου 2014 FRANCHISE ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ: Τι λένε 2 από τους νέους franchisees μας

Συνέντευξη: Ο κ. Κωνσταντίνος Κοντοπόδης, franchisee ΓΡΑΨΑ και Σύμβουλος Ανάπτυξης, υποδέχεται και συζητά με 2 νέους franchisees μας: την κ. Άννα Χουλιάρα (franchisee-2014 για το Μαρούσι) και την κ. Ουρανία Τζώρτζη (franchisee-2014 για τα Βριλήσσια).


 
Κ. Κοντ: Χαίρομαι να συνομιλώ με νέους franchisees ΓΡΑΨΑ γιατί εμείς οι παλαιότεροι franchisees είμαστε και λίγο μέντορες για τους νεοεισερχόμενους. Άννα, πες μας για την απόφασή σου να πάρεις το Franchise για το 2014, για το Μαρούσι.
 
Αν. Χουλ: Όπως ξέρεις, Κωνσταντίνε, είμαι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και γνωρίζω καλά την αγορά. Παρακολουθώ αρκετά χρόνια τα ΓΡΑΨΑ και βλέπω ότι όχι μόνο αντέχουν στην κρίση, αλλά επεκτείνονται. Μέσα στο 2013 έχουν ανοίξει 3 κέντρα και συνεχίζουν να επεκτείνονται ετοιμάζοντας 4, τουλάχιστον, νέα κέντρα για το 2014. Αυτό που με τράβηξε στα ΓΡΑΨΑ είναι το άριστο «προϊόν» που προσφέρουν, οι πολλοί σπουδαστές κάθε κέντρου και η δυνατή φήμη τους. Είναι το πιο δυνατό brand name στην αγορά εκμάθησης ξένων γλωσσών στους νέους ενήλικες! Και ποιος δεν γνωρίζει τα ΓΡΑΨΑ;
 
Ουρ. Τζ.: Εγώ έχω πάρει τα Βριλήσσια για το 2014. Είχα έντονη επιθυμία να δημιουργήσω κάτι δικό μου, και μάλιστα κάτι που ν’ αφορά την εκπαίδευση. Είμαι φιλόλογος και έχω παράλληλα διδακτική εμπειρία στον χώρο της Αγγλικής γλώσσας αρκετά χρόνια.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, μου παρέχει τη σιγουριά και το αίσθημα ασφάλειας διότι απαρτίζεται από ένα σύνολο υγιών και πετυχημένων επαγγελματιών, με ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό πλάνο που δίνει μια συνεχή επέκταση δικτύου και αυξήσεις σπουδαστών κάθε χρόνο. Κάτι τέτοιο έψαχνα!
 

Κ. Κοντ: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Όντας, κι εγώ, καθηγητής στα «ΓΡΑΨΑ» για 1 μόνο χρόνο, είχα δει τη μοναδική, μη αντιγράψιμη συνταγή του Ομίλου. Παρέχουμε τα καλύτερα προγράμματα σπουδών, απ΄ όλη την αγορά των ξένων γλωσσών. Ήμουν βέβαιος ότι μια τέτοια συνταγή θα απέδιδε καλά, ακόμη και στους καιρούς που διανύουμε. Ίδρυσα, λοιπόν, ένα ΓΡΑΨΑ στην Κυψέλη το 2010. Πήγαμε πολύ καλά από σπουδαστές. Έτσι το 2013 ίδρυσα και ένα 2ο ΓΡΑΨΑ στο Γαλάτσι. Και εδώ πάμε καταπληκτικά! Πίστευα και τώρα πιστεύω ακόμη περισσότερο στο concept ΓΡΑΨΑ.
 
Ουρ. Τζ.: Κάτι που μέτρησε για μένα, είναι η γνώμη των franchisees ΓΡΑΨΑ για τη συνεχή υποστήριξη του Ομίλου στην προσπάθειά τους αυτή. Έτσι αποφάσισα να μπω κι εγώ σαν Franchisee στο δίκτυο του Ομίλου ΓΡΑΨΑ.
Παρά την όλη οικονομική κρίση που βιώνουμε, διαφαίνεται πως ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ μένει ανέπαφος, αποτελώντας εγγύηση για εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Αν. Χουλ: Γνωρίζοντας, κι εγώ, από κοντά τα ΓΡΑΨΑ και μιλώντας με άλλους franchisees , διαπίστωσα αυτό ακριβώς που πίστευα: ότι υπάρχει ένα άψογα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης των νέων αλλά και υφιστάμενων franchisees. Υπάρχει τεχνογνωσία, δημιουργικότητα, καινοτομία! Τι άλλο χρειάζομαι;

Κατέληξα, λοιπόν, ότι αν είναι να κάνω δική μου επιχείρηση, τότε μόνο το concept ΓΡΑΨΑ αξίζει.
 


Κ. Κοντ: Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία!

Ουρ. Τζ.: Ευχαριστούμε
Αν. Χουλ: Ευχαριστούμε!

Μόνο το Franchise “ΓΡΑΨΑ” παρέχει εγγύηση επιτυχίας:
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »