ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ο ‘ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ’ με διακριτικό τίτλο ‘ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ ΑΕ’ εδρεύει στην οδό Υμηττού αριθμό 102, Αθήνα, ΑΦΜ 998088303, ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών και εφεξής θα αποκαλείται Εταιρεία και αφετέρου ο δικτυακός τόπος www.grapsa-franchise.gr εφεξής θα αποκαλείται site. O δε επισκέπτης του site, εφεξής θα αποκαλείται Χρήστης.

Η Εταιρεία ρητώς δηλώνει ότι θα προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του site, οι οποίοι συμπληρώνουν φόρμες επικοινωνίας ή απλώς περιηγούνται στην ιστοσελίδα.

Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται από το χρήστη οικειοθελώς, ενώ για όσους περιηγούνται στο site δεν απαιτείται να δώσουν στοιχεία που αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει ερωτήσεις στην Εταιρεία και για να μπορέσει η εν λόγω Εταιρεία να δώσει απάντηση είναι απαραίτητο να δοθούν στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email ή να ζητηθεί και διεύθυνση κατοικίας κλπ. για τη συμμετοχή του Χρήστη σε κάποια οργανωμένη προσεχή Ημερίδα Franchise.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία ρητώς δηλώνει ότι δε χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά για προωθητικούς σκοπούς παρά μόνο για σχετική ενημέρωση περί της Ημερίδας Franchise και για το συγκεκριμένο franchise για το οποίο ο Χρήστης είναι ενδιαφερόμενος.

Σε πίστωση όλων των ανωτέρω, η Εταιρεία και τα αρμόδια στελέχη της, συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για να επικοινωνήσουν μαζί τους για θέματα της Ημερίδας και για να απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις. Ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με τα αρμόδια στελέχη μέσω της φόρμας επικοινωνίας και στο τηλέφωνο 210 7565 300.

Η εταιρεία εγγυάται ότι δε θα μεταβιβάσει προσωπικά δεδομένα των Χρηστών της, εκτός αν αιτηθεί από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, ο δε Χρήστης στηριζόμενος στον κανονισμό προσωπικών δεδομένων μπορεί να ζητήσει την πλήρη διαγραφή όλων των στοιχείων του.