ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ 22 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Η Αρχιτεκτονική ως εργαλείο εταιρικής ταυτότητας.

Δημήτρης Βιτσαρόπουλος
19/11/2022
H Εταιρική ταυτότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο μια εταιρία παρουσιάζει τον εαυτό της και θέλει να γίνεται αντιληπτή από τους καταναλωτές της.

To Branding, αποτελεί μέρος της στρατηγικής του marketing για την προώθηση μιας εταιρίας. 

Η αρχιτεκτονική πλέον αποτελεί εργαλείο marketing έχοντας ως στόχο την ενίσχυση ή τη δημιουργία μιας αναγνωρίσιμης ταυτότητας.  Η αρχιτεκτονική σύνθεση καλείται να μεταφέρει τη φιλοσοφία ενός brand στο χώρο. 

Ο σχεδιασμός χώρων μάθησης (Εκπαιδευτηρίων) αποτελεί  μια εξειδικευμένη πρακτική αρχιτεκτονικής και εσωτερικού σχεδιασμού, η οποία επικεντρώνεται στο σχεδιασμό χώρων συνδυάζοντας στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης, εργονομίας, γραφιστικής και διαφήμισης. Οι χώροι μάθησης αποτελούν μέσο του branding ως  κύριοι εκφραστές της ταυτότητας  της εταιρίας. Ο Αρχιτέκτονας εκφράζει μέσα από την σύνθεση και τη διαμόρφωση του χώρου, τις έννοιες, τις ιδέες, την κουλτούρα, την φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας, μεταφράζοντας την εταιρική ταυτότητα σε χωρικές δομές. 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ έχει κτίσει μια ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα στην  Ελληνική αγορά συνδυάζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους marketing. Οι χώροι μάθησης του ομίλου, αποτελούν μέσω έκφρασης μιας επιτυχημένης πορείας.

 Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των φροντιστηρίων ΓΡΑΨΑ είναι αποτέλεσμα διεξοδικής μελέτης έτσι ώστε η διαμόρφωση του κάθε χώρου να συνδυάζει όλα τα στοιχεία που καθορίζουν την εταιρική ταυτότητα αλλά ταυτόχρονα να προσαρμόζει  αρμονικά και τις εκάστοτε ανάγκες των δικαιοδόχων.

Επίσης, καθώς οι πελάτες θέλουν να βλέπουν συνοχή και αυθεντικότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα, η ομοιογένεια και η συνέπεια στο σχεδιασμό ενισχύουν την αναγνωσιμότητα του εμπορικού σήματος, προσθέτοντας ακόμα ένα πλεονέκτημα στην πιστότητα των πελατών.

Η γνώση και η εμπειρία στο σχεδιασμό χώρων μάθησης  που εκπροσωπούν επάξια την εταιρική ταυτότητα του Ομίλου ΓΡΑΨΑ, είναι μέρος της τεχνογνωσίας από την οποία οι δικαιοδόχοι μπορούν να επωφεληθούν, εξασφαλίζοντας μια επιτυχημένη πορεία.