ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ 22 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Είμαστε πάντα εδώ και πάντα πρώτοι!! Ξανά στην ΚΕΜ.

Νίκος Θεοδωρακάκης Franchisee ΠΕΙΡΑΙΑ
23/3/2023
Μετά την αναγκαστική αποχή ελέω covid, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα ξανακατέβηκε στην έκθεση Franchise πιο δυναμικά από ποτέ. Ανανεωμένος, με νέο τιμονιέρη αλλά πιστός στις αρχές του ιδρυτή του, με πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με επίκεντρο τον σύγχρονο ενήλικα αφήσαμε το δικό μας, προσωπικό και κραταιό σήμα στην πρόσφατη έκθεση. Πράγματι οι τρεις μέρες αποδείχθηκαν λίγες, καθώς το ενδιαφέρον από την μεριά ανθρώπων με ¨μύτη¨ επιχειρηματική αφενός ήταν μεγάλο, αφετέρου αποδεικνύει ότι ο τομέας της εκπαίδευσης, και δη της ξενόγλωσσης για ενήλικες, προσαρμόστηκε στις νέες μετά covid συνθήκες, και έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από πριν. Ειδικά στον Όμιλο Γράψα που οι νέες τεχνολογίες πάντα μας απασχολούσαν είμαστε πλέον πολύ πιο μπροστά απ’ ότι πριν άρα η φυσική παρουσία δεν αποτελεί περιορισμό καθώς τα μαθήματα δια ζώσης και online καλύπτουν ανάγκες όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό.

Η νέα διοίκηση εξασφάλισε συνεργασίες τόσο επιχειρηματικές όσο και εκπαιδευτικές, όπως η συνεργασία με το Griffith College στην Ιρλανδία. Eξασφάλισε πιστοποιήσεις ως  IELTS Venue και VEC Venue (Vocational English Certificate) - πανεπιστήμιο του Greenwich, καθιστώντας τα ΓΡΑΨΑ μία σίγουρη και ασφαλή επιχειρηματική επιλογή στο χώρο του Franchise καθώς εγγυόμαστε κερδοφορία από τον πρώτο μήνα λειτουργίας. 

Επιτρέψτε μου ένα προσωπικό παράδειγμα. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα Πειραιά άνοιξε πανιά στο Μεγάλο λιμάνι το 2011 μεσούσης κρίσης. Όχι απλά σταθήκαμε αλλά επεκταθήκαμε και σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο.

Δεν είναι καιρός για αμφιταλαντεύσεις. Η πιο σίγουρη ¨ασπίδα¨ ενάντια στην αβεβαιότητα των καιρών είναι ο επαγγελματισμός, αλλά και η ανθρωπιά, η τεχνογνωσία αλλά και η εμπειρία, η δεξιότητα management αλλά και η ουσία του Εκπαιδευτικού Όμιλου Γράψα.

Το είδαμε τον προηγούμενο μήνα στην ΚΕΜ. 

Εμείς όμως το ζούμε κάθε μέρα.