ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Γιατί άνοιξα, φέτος, και δεύτερο ΓΡΑΨΑ στο Γαλάτσι.

Κωνσταντίνος Κοντοπόδης, Franchisee Κυψέλης, Γαλατσίου και Αθήνας (κέντρο)
17/12/2013
Με την είσοδο μου στο κόσμο του Ομίλου Γράψα ως Franchisee Κυψέλης, 3 χρόνια πριν, ως στόχο μου έθεσα τη διδασκαλία των 5 ευρωπαϊκών γλωσσών που παρέχουμε, σε όσο το δυνατόν περισσοτέρους ανθρώπους. Η αγάπη μου για την εκπαίδευση με ώθησε να μπω στο «επιχειρείν» από πολύ μικρή ηλικία θέλοντας να προσφέρω τις γνώσεις που έχω λάβει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ασχέτως κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης.
 
Γι΄ αυτό άλλωστε δραστηριοποιήθηκα στην Κυψέλη και όχι σε κάποια πιο αναβαθμισμένη περιοχή των Αθηνών. Το δικαίωμα στη γνώση είναι αναφαίρετο για όλους, πόσο μάλλον στις εποχές που διανύουμε, κατά τις οποίες όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι στρέφονται για δουλειά ή σπουδές στο εξωτερικό.

Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, βρίσκεις μοναδικά πλεονεκτήματα ως υποψήφιος franchisee:

  • την Εγγύηση Επιτυχίας GRAPSA-100, όταν κανένα franchise δεν δίνει Εγγύηση
  • τις επιχειρηματικές «υποτροφίες» για ταλαντούχους υποψηφίους franchisee, έως 30 ετών
Έχοντας, λοιπόν, εργασθεί στα ΓΡΑΨΑ και έχοντας δει, εκ των έσω, την άψογη λειτουργία του Ομίλου, με ποιότητα και αριθμούς σπουδαστών μακράν οποιουδήποτε «ανταγωνιστή», αποφάσισα να γίνω franchisee ΓΡΑΨΑ.
 
Μετά από 3 χρόνια διαρκούς ανοδικής πορείας και συνεχών επιτυχιών στο εκπαιδευτήριο της Κυψέλης, αποφάσισα να επεκταθώ, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, στη δημιουργία ενός νέου ΓΡΑΨΑ στο Γαλάτσι για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά σε ενήλικες. Στο Γαλάτσι δεν είχαμε εκπαιδευτήριο αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη βρίθει ανθρώπων με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, κάτι το οποίο γνωρίζω καθώς αρκετοί σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου της Κυψέλης προέρχονταν από την περιοχή του Γαλατσίου.
 
Οι νέες μας εγκαταστάσεις, στη συμβολή Γαλατσίου και Βεϊκου, δύο εκ των κεντρικότερων δρόμων του Γαλατσίου, αποτελούν ένα νέο χώρο μάθησης υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, αφιερωμένο στην άψογη εκπαίδευση του κοινού μας: των νέων ενηλίκων. Η φήμη ΓΡΑΨΑ λειτούργησε. Είχαμε αθρόα προσέλευση 100δων υποψηφίων σπουδαστών ήδη από την 1η μέρα που ανοίξαμε.
 
Επόμενος στόχος μας τώρα είναι οι μεγάλες επιτυχίες στις εξετάσεις Πτυχίων που έρχονται. Γιατί ο Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι γνωστός και για τους πολλούς επιτυχόντες του. 1200 μέσα στο 2013!
 
Η ως τώρα ορθή λειτουργία όλων των τμημάτων μας, καθώς και η διαρκώς αυξανόμενη εισροή νέων μαθητών - η οποία μας οδήγησε ήδη στη δημιουργία περισσοτέρων τμημάτων απ όσων εξ αρχής υπολογίζαμε - νομίζουμε πως θα μας οδηγήσει στην επιτυχία όλων των σπουδαστών μας στις επερχόμενες εξετάσεις καθώς και στη συντήρηση του νέου μας εκπαιδευτηρίου και την κατάταξη του στις πρώτες βαθμίδες του ομίλου Γράψα.