ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ 22 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Λοιπόν, ξεκινώντας να σας πω...

Κωνσταντίνος Κοντοπόδης, Franchisee Κυψέλης, Γαλατσίου και Αθήνας (κέντρο)
20/9/2013

Λοιπόοοον....ξεκινώντας να σας πω , πως θα είσαστε σε τμήματα 20 με 30 ατόμων καθ έκαστη τάξη, εννοείται πως ανάμεσα σας θα υπάρχουν ηλικίες που ως απαραίτητο αξεσουάρ τους θα έχουν τις barbie τους και το proficiency θα το πάρετε σε 1 μόνο μήνα (το αντίγραφο εννοείται γιατί ως πτυχίο σας βλέπω σε 3 με 4 χρονάκια).

Δε φαντάζομαι να θέλετε την ώρα του μαθήματος θέρμανση στην τάξη και εννοείται πως κάθε μαθητής πριν αποχωρήσει απ το φροντιστήριο μαζεύει τα προσωπικά του σκουπίδια από την αίθουσα και τους κοινόχρηστους χώρους (πλην των τουαλετών τις οποίες αναλαμβάνουν καθ ολοκληρίαν οι πρωτοετείς).

Χάνοντας κάποιο μάθημα σε περίοδο εξεταστικής σας...σας κάνουμε δώρο άλλη μια ώρα εκτός τάξης και εννοείται δεν το αναπληρώνουμε...εμείς το μάθημα το κάναμε...ας ήσασταν εκει...

Σε περίπτωση που θελήσετε να φοιτήσετε σε ΑΕΙ εξωτερικού... ο Θεός μαζί σας. Δεν είμαστε εμείς εδώ για να σας κάνουμε βιογραφικό και επαφές με τα ξένα πανεπιστήμια...έχουμε κι άλλες δουλειές να ασχοληθούμε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε...παρακαλώ να απευθυνθείτε στην καθαρίστρια του ορόφου μας...οι ώρες απασχόλησης της είναι βέβαια 6 με 8 το πρωί ...αλλά δυστυχώς η διεύθυνση είναι απασχολημένη και δε μπορεί να ασχολείται με υποψήφιους σπουδαστές...


Κάποια απ αυτά και πολλά αντίστοιχα σχόλια ακούμε καθημερινά από τους υποψήφιους σπουδαστές που έρχονται να εγγραφούν στα ΓΡΑΨΑ ...φυσικά τα σχόλια αναφέρονται στις συνθήκες που αντιμετώπισαν σε άλλα φροντιστήρια... με μια μικρή δόση χιούμορ εννοείται.

Δυστυχώς στις μέρες μας πολλά φροντιστήρια συνηθίζουν να τάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα προκειμένου να πετύχουν την εγγραφή ενός σπουδαστή και, όταν έρθει η ώρα της πραγμάτωσης, οι περισσότεροι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αρχικές τους υποσχέσεις...

Αυτό που σίγουρα μπορούμε να σας υποσχεθούμε και το αποδεικνύει η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο της μάθησης καθώς και τα λόγια των 60.000 σπουδαστών που φοίτησαν στα θρανία μας είναι πως ότι υπόσχεται ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ το πραγματώνει και το βελτιώνει χρονιά με τη χρονιά.

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ενηλίκων, απόκτηση πτυχίων με Γραπτή Εγγύηση στο χρονοδιάγραμμα που σας δίνει ο απόλυτα ενημερωμένος Εκπαιδευτικός μας Σύμβουλος, φοίτηση σε εκπαιδευτήρια υψηλών προδιαγραφών και στάνταρ στην υποδομή του χώρου, με κορυφαίους καθηγητές, παρακολούθηση διαδραστικών μαθημάτων σε όλα μας τα εκπαιδευτήρια καθώς και η αναπλήρωση χαμένων ωρών λόγω πιθανής ασθένειας ή εξεταστικής... η βοήθεια στην επαφή με πανεπιστήμια του εξωτερικού για Μεταπτυχιακές σπουδές είναι μερικές μονάχα απ τις παροχές που κάθε χρόνο μας φέρνουν στις πρώτες θέσεις επιτυχόντων στις εξετάσεις (πάνω από 1.000, φέτος) και αυτό βάσει ονομαστικών πινάκων στους οποίους μπορεί να έχει πρόσβαση ο κάθε υποψήφιος σπουδαστής και όχι γενικολογώντας.

Γιατί στόχος όλων μας, στα ΓΡΑΨΑ, είναι ο σπουδαστής, όχι μόνο να είναι πετυχημένος...άλλα και απόλυτα ικανοποιημένος από τον Όμιλο μας.

Σε μας, η εκπαίδευση είναι χαρά τόσο για τους σπουδαστές μας, όσο και για μας, τους διδάσκοντες.