ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Γιατί πήρα το FRANCHISE-2014 για το Π. ΦΑΛΗΡΟ.

16/1/2014
Η κ. Μπέττυ Μαγιοπούλου, νέα franchisee «ΓΡΑΨΑ»-2014 για το Π. Φάληρο, μιλάει για τα σχέδιά της στον κ. Γιώργο Σπύρου, Σύμβουλο Ανάπτυξης του Ομίλου ΓΡΑΨΑ.


Ερ: Κυρία Μαγιοπούλου, μαθαίνω ότι πήρατε το franchise ΓΡΑΨΑ για να ανοίξετε ένα κέντρο ΓΡΑΨΑ στο Π. Φάληρο, το 2014. Τι σας ώθησε σ΄ αυτή σας την απόφαση;
 
Απ: Μια πλειάδα από παράγοντες, κ. Σπύρου, και ταυτόχρονα η προσωπική μου εμπειρία ως καθηγήτρια σε own αλλά και σε franchise εκπαιδευτήρια, καινούργια και παλαιότερα. Τα 3 χρόνια που εργάζομαι στον Όμιλο Γράψα με έπεισαν πλήρως για την υπεροχή των υπηρεσιών που παρέχουμε στους σπουδαστές και του συστήματος διδασκαλίας μας. Με εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός αλλά κυρίως το πραγματικό ενδιαφέρον του Ομίλου για την επιτυχία και την πρόοδο των σπουδαστών, πράγματα που δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού.
 
Βλέπω καθημερινά τους franchisees ΓΡΑΨΑ που είναι ικανοποιημένοι από την ανοδική πορεία των εγγραφών τους και μου σύστησαν κι εμένα να κάνω το βήμα. Βλέπω, επίσης, σπουδαστές που εγγράφονται μαζικά στα ΓΡΑΨΑ και όντας ευχαριστημένοι, φέρνουν και φίλους τους. Όλοι στα ΓΡΑΨΑ έρχονται, τελικά!

Έχοντας εμπειρία και από άλλους επαγγελματικούς χώρους και γνωρίζοντας το franchise, εκτίμησα ιδιαίτερα το Business Plan που μου δόθηκε από τον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και τη λεπτομερή και έντιμη απάντηση σε κάθε ερώτησή μου.
 
Είμαι, λοιπόν, απόλυτα αισιόδοξη και σίγουρη για το εγχείρημά μου. Ένα νέο, μεγάλο ΓΡΑΨΑ θα υπάρχει σε λίγο καιρό και στο Π. Φάληρο.

Ερ: Δεν σας φοβίζει η κρίση, όμως, κ. Μαγιοπούλου;
 
Απ: Δεν βλέπω κρίση στα ΓΡΑΨΑ κ. Σπύρου. Τα ΓΡΑΨΑ είναι σε άνοδο σπουδαστών και το δίκτυο διευρύνθηκε κατά 55% στη διετία ’12-’13.
Πιστεύω στο "προϊοντικό μας πακέτο" και στην υποστήριξη που βλέπω να παρέχει ο Όμιλος στους νέους επιχειρηματίες καθώς και στην σοβαρότητα που διακρίνει η κάθε νέα του κίνηση. Το σκέπτομαι ήδη αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι θα έπρεπε να κάνω το βήμα αυτό νωρίτερα!


Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία στο Π. Φάληρο!

Σας ευχαριστώ πολύ!