ΑΠΟ ΤΟ 1984 Νο1 ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ 22 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 18+ www.grapsa.edu.gr

Franchise blog

Ένα ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δίπλα σας!

Μία επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα!


Ένα πραγματικό success story.

Δημήτρης Μαρκόπουλος, δημοσιογράφος
7/2/2014
Για σειρά ετών στην Ελλάδα που αρνείται την επιχειρηματικότητα, υπήρξαν διαφόρων τύπων success stories. Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας δηλαδή που από πίσω έκρυβαν μόχθο, αγώνα και κόπο. Η κρίση φυσικά κοντά στα άλλα, άλλαξε κι αυτό. Εταιρείες που δεν επένδυσαν πραγματικά στην πρόοδο, σχήματα που έμειναν στο λούστρο της επικοινωνίας δίχως να εμβαθύνουν σε υποδομές, πρόσωπα που επέλεξαν τις κάθε είδους ευκολίες, κατέρρευσαν και μαζί με αυτούς κατέρρευσε και ο μύθος μιας Ελλάδας που δεν υπήρχε.

Στον αντίποδα όμως των παραπάνω, υπήρξε και μια άλλη Ελλάδα. Η χώρα της πραγματικής - αλλά δυστυχώς μειοψηφικής - παραγωγής και της καινοτομίας. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που δίχως φανφάρες και πυροτεχνήματα, δουλεύουν σκληρά μέσα στη κρίση για να πετύχουν το δικό τους «θαύμα», την ανάπτυξη.

Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να σχολιάσω θετικά την προσπάθεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια, πρόσθεσε 10 νέα εκπαιδευτήρια με νέους συνεργάτες Franchisees στην ομάδα των συνεργατών του, σε ένα τομέα που η κρίση τον αναδεικνύει ως απαραίτητο. Κι αναφέρομαι στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων. Έναν τομέα απαραίτητο και κρίσιμο, καθώς η απόκτηση γνώσης στην Ελλάδα της κρίσης, σημαίνει ταυτόχρονα και απόκτηση δεξιοτήτων χρήσιμων για την εύρεση εργασίας. Κανένας δεν πρέπει να ξεχνά πως η Ελλάδα ανήκει στο επονομαζόμενο "παγκόσμιο χωριό" με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 
Όταν κατακάτσει λοιπόν ο κουρνιαχτός της κρίσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ θα ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, με μια δυναμική που αντλεί από το παρόν το οποίο και δικαιώνει τις προσπάθειες του. Για το λόγο αυτό στους ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρείας αξίζουν συγχαρητήρια.
 
 
Ο κ. Δ. Μαρκόπουλος είναι συνεργάτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», του οικονομικού ιστότοπου newmoney.gr και άλλων εφημερίδων και site.