Μοναδικό σύστημα επιτυχίας

Το πιο επιτυχημένο Franchise … με αποδείξεις!

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: αναγνωρισμένο brand name - γνωστή στην αγορά η υπεροχή μας –μεγάλα Κέντρα.
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ: μοναδική εκπαιδευτική φιλοσοφία -εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο– καθηγητές ελίτ. Επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού από την κεντρική διοίκηση. Syllabi και τεστ όλων των γλωσσών από τους διευθυντές Τομέων. Σεμινάρια Μεθοδολογίας και συνεχής Ποιοτικός έλεγχος μαθήματος.
 • ΕΥΚΟΛΙΑ: μικρό αρχικό κεφάλαιο (από 35.000€). Μικρές λειτουργικές υποχρεώσεις: χαμηλό ενοίκιο, ελαστικά λίγο προσωπικό, δεν έχει εμπορεύματα που προπληρώνονται, τρόφιμα που αλλοιώνονται κλπ.
 • ΕΥΗΜΕΡΙΑ - ΥΨΗΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ: σταθερά ανοδικό μηνιαίο εισόδημα από τον 1ο μήνα! Γρήγορη απόσβεση σε 12-18 μήνες, κατά μέσον όρο.
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ένταξη σε δίκτυο με μεγάλα Κέντρα (350 σπουδαστών) – αποκλειστικότητα περιοχής-μεγαλες περιοχές δικαιοδοσίας.
 • ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ: κοινωνική και επαγγελματική. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, με ελεύθερο χρόνο! Τέλος η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα!
 • ΗΡΕΜΙΑ: δεν έχει επισφάλειες - πληρωμή διδάκτρων σε μετρητά – πρόβλεψη με ασφάλεια της ετήσιας ταμειακής ροής σας, χωρίς άγχος!
 • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: συνεχής «ζωντανή» υποστήριξη (7/24/365) από το επιτελείο «ΓΡΑΨΑ», Συμβουλευτική υψηλού επιπέδου.
 • ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: ανήκετε ισότιμα σε μια πετυχημένη και συνεχώς αυξανόμενη ομάδα. Συνεργατικό περιβάλλον με διαφάνεια και εντιμότητα.
 • ΔΥΝΑΜΗ: αυξανόμαστε (2012-19: +136% αύξηση δικτύου)!
 • ΣΙΓΟΥΡΙΑ: δεν επηρεάζεται από τον εκάστοτε Υπουργό Παιδείας (όπως τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης) που μπορεί να διευκολύνει το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και να «πέσουν» οι εγγραφές

 

Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE (ΠΑΤΡΑ): ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
"Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!"
ΣΙΓΟΥΡΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE: ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ
& ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
"Το franchise ΓΡΑΨΑ σημαίνει know-how, άριστη συνεργασία, κερδοφορία, ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee. Έχουμε σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα και πρόγραμμα, άριστα ακαδημαϊκά στελέχη, up-to-date μεθόδους και χιλιάδες επιτυχόντες κάθε χρόνο!"
ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΨΗΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας
Μόνο το Franchise ΓΡΑΨΑ παρέχει εγγύηση επιτυχίας

Εκπαίδευση Ελίτ για Franchisees Ελίτ!

Ο franchisee ΓΡΑΨΑ λαμβάνει ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (workshop) 4 εβδομάδων που καλύπτει με 7 manuals, πολυεδρικά, κάθε όψη του Επιχειρηματικού Μοντέλου του Ομίλου ΓΡΑΨΑ.

 

Πέραν των 4 αυτών εβδομάδων, o franchisee ΓΡΑΨΑ λαμβάνει on the job training, σε πραγματικό Κέντρο ΓΡΑΨΑ, με πραγματικούς σπουδαστές και καθηγητές, σε ευρύ φάσμα αντικειμένων.

 

Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πιστεύουμε ότι ένα απόλυτα δομημένο και λεπτομερές πρόγραμμα εκπαίδευσης, είναι προαπαιτούμενο για να έχει ο νέος franchisee μας, μια λαμπρή πορεία με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ. Γι’ αυτό ο franchisee μας δεν χρειάζεται να έχει πρότερη εμπειρία ως εργοδότης ούτε γνώσεις management και marketing.


Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
"Με τον Όμιλο ΓΡΑΨΑ η σχέση μας ξεκινάει πριν σχεδόν 20 χρόνια, όταν και πέρασα το κατώφλι του σαν σπουδαστής. Έζησα μια απίστευτη εκπαιδευτική εμπειρία! Σαν franchisee, πλέον, απολαμβάνω όλα τα προνόμια του πιο δυνατού brand Ξένων γλωσσών για ενήλικες! Αναγνωρισιμότητα, υψηλή τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!"
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ!
Νίκος Θεοδωρακάκης,
2 FRANCHISE
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ & ΒΡΥΩΝΗ
Ανεπιφύλακτα ''ΓΡΑΨΑ''! Η μητρική εταιρία «ΓΡΑΨΑ» είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής, πάντα δίπλα στον franchisee, σύμβουλος και φίλος!
Ματίνα Σγούρδου,
2 FRANCHISE
ΠΑΤΡΑ: ΚΕΝΤΡΟ & ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Στην Πάτρα είμαστε τα Νο 1 Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Χρειάστηκε να ανοίξουμε και 2ο «ΓΡΑΨΑ» στην Πάτρα, γιατί το 1ο γέμισε σπουδαστές!
Μπέτυ Μαγιοπούλου,
2 FRANCHISE
Π. ΦΑΛΗΡΟ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΓΡΑΨΑ = know-how + άριστη συνεργασία + κερδοφορία + ευχάριστη καθημερινότητα για τον franchisee.
Κωνσταντίνος Κοντοπόδης,
3 FRANCHISE
ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΚΕΝΤΡΟ
Έχοντας εργασθεί ως καθηγητής στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ και γνωρίζοντας την πετυχημένη ακαδημαϊκή συνταγή «ΓΡΑΨΑ» ίδρυσα 2 ΓΡΑΨΑ και …πάω και για 3ο!
Θεόδωρος Ευδωρίδης,
FRANCHISEE ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η γνωριμία μου με τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" ξεκίνησε από τα θρανία ως σπουδαστής και κατέληξα franchisee. Αισθάνομαι δικαιωμένος!
Ντίνα Λεριάδη,
FRANCHISEE Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Ως στέλεχος του Ομίλου Γράψα παρακολούθησα τη διαρκή άνοδο και όντας απόλυτα σίγουρη, πήρα το Franchise ΓΡΑΨΑ και δεν διαψεύσθηκα!
Βάλια Μεταξά,
FRANCHISEE ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΡΑΨΑ σημαίνει άριστες ακαδημαϊκές υπηρεσίες και επιχειρηματική επιτυχία!
Νάνσυ Αλεξοπούλου,
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ
ΕΚΠ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Μόνο στα ΓΡΑΨΑ βρίσκεις σεβασμό, ειλικρίνεια και συνεχή υποστήριξη. Γι αυτό έχουμε μεγάλα Κέντρα 100δων σπουδαστών.
Ουρανία Τζώρτζη,
FRANCHISEE ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Έκανα το σωστό βήμα! Γιατί στα «ΓΡΑΨΑ» βρήκα υποστήριξη, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!
Χαράλαμπος Μανιώτης
FRANCHISEE ΙΛΙΟΥ
Στα ΓΡΑΨΑ βρήκα γνώση, φροντίδα και μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Βασίλης Χουλιάρας
FRANCHISEE Αμαρουσίου
Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της Οικογένειας ΓΡΑΨΑ, συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την επιχειρηματική αριστεία!
Αναστάσιος Μπαντανάς,
2 FRANCHISE
ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ πίστεψα και δικαιώθηκα πλήρως! Τίποτα δε δουλεύει στην τύχη: υπάρχει αδιάλειπτη υποστήριξη και καθοδήγηση. Χαίρομαι που τόλμησα!
Ξανθή Κατσαφάδου
FRANCHISEE ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου! Νιώθω υπερήφανη για τα μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε!
« »